Aquasport

AQUASPORT és la secció de serveis d’activitats aquàtiques de l’empresa ACTIESPORT, Serveis Esportius i Educatius. En aquest àmbit, ajudem a gestionar instal·lacions aquàtiques tant públiques com privades.

Assumim la gestió del personal i la dinamització de la piscina. Oferim diverses activitats dirigides com cursos de natació i aquagym així com activitats lúdiques com festes d’inflables. AQUASPORT t’ofereix les millors experiències per a l’estiu sense haver de preocupar-te per res.

Socorrisme

El servei de socorrisme aquàtic és la principal activitat d’AQUASPORT. Els 8 anys d’experiència en el món del salvament aquàtic ens avalen per dur a terme un servei òptim en quan a vigilància, prevenció i actuació en piscines tant d’àmbit públic com privat.

Cursos de natació

AQUASPORT també ofereix cursos d’aprenentatge de natació per nivells. El curs d’iniciació, el curs de nivell mig o curs d’aprenentatge de natació. L’objectiu d’aquests cursos és la iniciació als diferents estils de natació. També disposem d’un curs de nivell alt es tracta d’un curs per a perfeccionar la tècnica de la natació. També oferim un curs d’entrenament o curs avançat.

AQUAGYM

L’activitat de fitness per excel·lència l’aquagym combina exercicis cardiovasculars i de tonificació dels principals grups musculars al medi aquàtic per a millorar la condició física en general.

Festes aquàtiques

Un altre dels serveis que ofereix AQUASPORT són les singulars festes aquàtiques amb activitats tant per a infants com per a adults. Es proposen una sèrie d’activitats com gimcanes aquàtiques, classes dirigides d’aquagym i zumba per a tots els públics, inflables terrestres i aquàtics i molta diversió per a tots els usuaris.

 

Vols contractar els nostres serveis?

Pots contactar amb nosaltres a info@actiesport.es o als telèfons 637 192 869 i 673 022 028!