Extraescolars

Actiesport proporciona serveis en la gestió d’activitats extraescolars a les escoles i AMPA/AFA/AFI per poder realitzar activitats de qualitat als centres educatius. De forma transparent i honesta, podem aportar una àmplia oferta d’activitats variades sense que calgui preocupar-se per res. Des de la contractació de monitors i monitores seleccionats prèviament en funció del tipus d’activitat, contractació d’assegurances, planificació i seguiment de les activitats, feedback entre escola, associacions, famílies i empresa, facturació de rebuts mensuals, trimestrals o anuals, tramitació de subvencions i fitxes esportives, i tot allò que calgui per poder donar la majoria de possibilitats a la comunitat educativa.

La majoria d’activitats extraescolars són de caire lúdic per respectar la necessitat d’esbarjo dels alumnes després de tota una jornada escolar. L’activitat lúdica ha de ser el millor recurs didàctic per aprendre a ser i per assolir diverses competències, treballant en tot moment els valors i les intel·ligències múltiples dels infants.

Extraescolars Actiesport

Els monitors i monitores són persones amb experiència en el món educatiu i esportiu i tenen la formació i capacitats per dur a terme les diverses activitats i arribar a assolir les competències. També us podeu preguntar, quins avantatges comporta una activitat d’aquest tipus per als vostres fills i filles, a banda d’una estona de diversió?

  • La possibilitat de socialització, és a dir, l’oportunitat d’aprendre d’altres maneres i amb altres persones, normes, valors i pautes socials.
  • Trobar nous amics.
  • La relació amb nous referents, noves persones de qui aprendre coses, de qui rebre orientacions.
  • La possibilitat de descobrir nous interessos i habilitats.

Tenim un ampli ventall d’activitats artístiques, esportives, didàctiques, STEAM i moltes més. Contacta amb nosaltres al nostre correu o per telèfon per rebre més informació o podem visitar el vostre centre.

Amb la garantia de més d’una trentena d’escoles de les Terres de l’Ebre i Camp de Tarragona organitzant activitats extraescolars i amb més d’una vintena d’Ajuntaments i entitats gestionant campus d’estiu i activitats de lleure en general, Actiesport és una empresa referent dins del sector del lleure al territori.

Pots contactar amb nosaltres a info@actiesport.es o als telèfons:
637 192 869 (Jordi)    –   673 022 028 (Victor)   –   619688662 (Vero)